FK Lokomotíva TT - ŠK Blava JB 1:0

06.12.2013 07:49

 

                                                                                   

FK Lokomotíva Trnava SŽ                   ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ        

                      1                                                             0

Polčas: 0:0

Góly: 

Štvrtok  05.12.2013, 17.00,  2x40min., ihrisko UT FK Lokomotíva TT

Zostava:

  

Slovo trénera: Od začiatku zápasu sme si začali vytvárať jednu šancu za druhou. Lenže problém bol so zakončením. Za prvých 40 minút sme mali 9 šancí, keď išiel niekto z hráčov sám na brankára. Len Palo Rejduga ich mal 6 a Lukáš Demovič 3. Ani jeden nájazd sme však nedokázali dotiahnúť do gólovej radosti. Ďalšie šance mali Dano Dvorák (nastrelil brvno) a Jakub Zubák. Súper vystrelil prvú strelu na našu bránu až v 30 minúte, keď centrovaná lopta skončila na našom brvne. Ďalšiu nebezpečnú strelu zlikvidoval perfektným zákrokom brankár Domino Kocán. Obrana pracovala spoľahlivo, výborne zapadol do mužstva Domino Gumbír, ktorý hral na poste defenzívného záložníka. Do druhého polčasu som urobil dve zmeny: do brány išiel Martin Štvrtecký a Olivera Oborila nahradil Samo Polakovič. Súper vymenil kompletne celú jedenástku. Hra sa na začiatku druhého polčasu vyrovnala, čo bolo následkom únavy niektorých hráčov. Zhruba po desiatich minutách druhého polčasu sme zase začali pracovať na požadovanej úrovni. Prichádzali ďalšie šance, ktoré sme nedokázali opäť využiť (Rejduga, Dvorák, Demovič, Gumbír). Trest prišiel v 67. minúte, keď po našej nedôslednosti na ľavej strane obrany dali domáci hráči svoj prvý gól (bola to ich štvrtá strela na bránu za celý zápas). Aj po inkasovanom góle sme mali šance na vyrovnanie, ale dnes nám nebolo súdené dať gól. V 73. minúte prišiel faul Rada Matláka ešte pred PÚ, ale rozhodca nepochopiteľne ukázal na pokutový kop. Domáci hráč však vysoko prestrelil našu bránu.

Chlapci klobúk dole, vynikajúci výkon, napriek tomu, že sme hrali 2x40min. a dá sa povedať, že proti dvom mužstvám (súper mal dve jedenástky, ktoré nastúpili). Mrzí obrovský počet nepremenených šancí - chýba trošku kľudu v zakončení a aj trošku športového šťastíčka. Chybičky sa ešte stále nájdu, ale na tom zapracujeme v jarnej príprave. Všetci ste dreli, behali a bojovali, čo je prísľub do budúcnosti.

Aj tréner domácich vás pochválil, že ste sa oproti minulému zápasu oveľa zlepšili.

Čo ma však najviac mrzí je neúčasť hráčov na zápase (jedine Martin Tokoš sa ospravedlnil)!!!! Futbal je kolektívna hra a pokiaľ nebudete ťahať za jeden koniec, tak výsledky sa nedostavia. Pre váš ďalší rozvoj je nutná kvalitná konkurencia v mužstve.

Na záver: pokiaľ budete pokračovať v týchto výkonoch, tak neskončíme so šiestimi bodmi po jarnej časti.

Diskusná téma: FK Lokomotíva TT - ŠK Blava JB 1:0

Diskusia

Tréner | 06.12.2013

Tu môžete napísať svoje názory a postrehy k zápasu. Radi si prečítame každý názor.

Pridať nový príspevok