FK Tempo Partízánske U17 - ŠK BLAVA U17

12.08.2016 13:52

                                                                                                                                                

  FK TEMPO PARTIZÁNSKE U17        ŠK BLAVA JB U17                               

                       7                                                   0

 
Góly: -
Polčas: 2:0
 
 
Slovo trénera:
 
Zápas sme odohrali v oklieštenej zostave - prišli len deviati chalani.
 
Napriek tomu sme podali v prvom polčase veľmi dobrý výkon. Sústredili sme sa na vykrývanie stredovej časti ihriska, čo sa nám veľmi dobre darilo. Súper nemal priestor pre kombináciu v strede poľa a bol donútený nakopávať lopty za našu obranu, kde veľmi dobre pracovala trojica stopérov - Ješko, Morvay, Lančarič. Prvý gól sme dostali v 26 minúte, keď sme nedokázali odkopnúť loptu z našeho PÚ. Ihneď po rozohratí Oliver Oboril zobral loptu pred našim PÚ a obišiel 4 hráčov súpera, bol faulovaný a z nariadeného priameho kopu (cca 25m od brány) Lukáš Morvay opečiatkoval spojnicu súperovej brány. Druhý gól prišiel v 33 minúte - Maroš Ješko zastavil perfektným sklzom šancu súpera, ale odrazená lopta sa dostalak voľnému súperovmu hráčovi 0:2. Mali sme ešte náznaky šancí, ale nepresnými prihrávkami sme si ich pokazili.
 
Druhý polčas sme začali opäť v podobnom duchu. Súpera sme nepúšťali k našej bráne. Sily nám však došli okolo 50 minúty. Bolo úmorné teplo a malý počet hráčov sa musel prejaviť. Nakoniec prišli súperové góly: 53.55.58 (pokutový kop).61.70 minúta.
 
Chcem sa poďakovať tým, čo prišli. Predviedli celkom dobrý kolektívny výkon. Nadštandardné výkony predviedli: Oboril, Morvay.
 
Ešte sa chcem poďakovať p.Lančaričovi, ktorý Martina priviezol na zápas a po zápase ho odviezol do Tatier!!!!
 
 

 

Diskusná téma: FK Tempo Partízánske U17 - ŠK BLAVA U17

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok