Miniturnaj - Sereď

25.01.2014 18:41

ŠKF Sereď - Slovan Hlohovec 1:1

 

 

                                                                      

    ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ                        Slovan Hlohovec

                        1                                                           2

Polčas: 0:0

Góly: 33. Dvorák

Sobota  25.01.2014, 10.30,  2x25min., ihrisko UT ŠKF Sereď

Zostava:

 

Slovo trénera: Zápas sme začali veľmi dobre, súpera sme nepúšťali do žiadnych šancí. V prvom polčase vôbec neohrozili našu bránu. Po chybe stredového obranného hráča Rada Matláka sa rútil hráč súpera sám na našu bránu. Rado fauloval pred PÚ a musím priznať, že keby to bol majstrovský zápas bola by to jasná červená karta. Priamy kop skončil ďaleko od našej brány. Súper sa potom prezentoval ostrými zákrokmi na našich hráčov, kde hrozilo až zranenie. Naši hráči (Dvorák, Rejduga) sa nechali rozhodiť týmito zákrokmi a provokáciami a viac sa venovali diskutovaniu ako hre, čo bolo v prospech súpera. Do druhého polčasu sme neurobili žiadne zmeny - dohoda s hráčmi bola, že hráči odohrajú minimálne jeden celý zápas. Súper s vetrom v chrbte nás zatlačil, ale odolávali sme len do 30. minúty, keď po chybe v PÚ súperovi hráči dosiahli gól. Hneď po výkope zo stredového kruhu sme sa dostali do tlaku my, z čoho pramenila aj šanca Lukáša Demoviča, keď sa sám rútil na brankára súpera, ale tak ako Rado v prvom polčase, tak aj súperov hráč zatiahol ručnú brzdu (opäť to mala byť ČK). Z nariadeného primeho kopu nádherne trafil ponad múr Dano Dvorák a vyrovnal na 1:1. Súper po zlom postavení nášho brankára v PÚ strelou skoro z 25 metrov stanovil na 2:1. V poslednej minúte sa Paľo Rejduga rútil sám na brankára, ale napálil do neho a lopta skončila tesne vedľa brány.

Výkon bol lepší ako minulý týždeň. Problémy robil studený vzduch a veľký vietor.

 

 

 

                                                                      

    ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ                        ŠFK Sereď

                        2                                                          0

Polčas: 2:0

Góly: 7. Dvorák (PK), 15. Dvorák

Sobota  25.01.2014, 12.15,  2x25min., ihrisko UT ŠKF Sereď

Zostava:

 

Slovo trénera: Do zápasu so Sereďou som urobil zmeny v zostave, dostali šancu hráči, ktorí nenastúpili v predchádzajúcom zápase. Od začiatku sme sa lepšie pohybovali a dostávali sme sa do šancí. V 7. minúte vbehol do PÚ Lukáš Demovič, ktorý bol faulovaný a z pokutového kopu skóroval Dano Dvorák. Potom sme mali ďalšie šance, ktoré ostali nevyužité. V 15. minúte strelou spoza PÚ strelil svoj tretí gól Dano Dvorák. Ďalej sme si vypracovávali ďalšie šance, ktoré sme už však nedokázali využiť. V 20. minúte Paľo Rejduga išiel opäť do úniku, pri strele došlo ku kontaktu so súperovým hráčom a cez polčas musel byť striedaný pre zranenie.

Na začiatku druhého polčasu  sme kontrolovali hru, ale postupne niektorým hráčom dochádzali sily (aj tým, ktorí hrali len v druhom zápase). Súper ohrozoval našu bránu strelami spoza PÚ, ale brankári Braňo Hrebíček a Martin Štvrtecký loptu do siete nepustili (pri jednej strele na Martina aj s obrovským šťastím). Súper sa tlačil na našu polovicu a my sme dostali šancu na rýchle protiútoky. Do konca zápasu sme ich mali niekoľko (Domino Gumbír, Aďo Hajšo, Lukáš Demovič). Zápas nakoniec skončil naším víťazstvom.

 

Zhodnotenie turnaja: s výkonom možno vyjadriť spokojnosť, niektorí hráči potrebujú ešte dosť potrénovať, je ešte čo zlepšovať.