ŠK Blava JB - MFK Vrbové 5:1

15.02.2014 12:30

 

 

                                                                

    ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ                       MFK Vrbové

                        5                                                          1

Polčas: 1:1

Góly: Demovič, Rejduga, Šipkovský, Oboril, Hrebíček

Sobota  15.2.2014, 10.00,  2x35min., ihrisko UT ŠK Blava JB

 

Zostava:

 

Slovo trénera: Pred zápasom bol problém vôbec postaviť zostavu, pretože z rôznych dôvodov chýbalo niekoľko hráčov (Dvorák, Hajšo, Malý, Zubák, Kurek, Hrebenár, Matlák). Do poľa museli ísť aj brankári, ktorým to samozrejme neuškodí, pretože aj brankár musí byť veľmi silný v hre nohou.

V prvom polčase sme od začiatku hrali veľmi dobre. Snažili sme sa kombinovať pri zakladaní útokov a to nám celkom dobre išlo. V obrannej fáze sme pristupovali včas k súperovým hráčom a plnili sme konečne veľmi dobre aj taktické pokyny. Prvý gól sme vsietili po nádhernej kolmej prihrávke od Kika Kloknera na Lukáša Demoviča. Potom sme mali trošku viac z hry, ale tá sa vo väčšej časti odohrávala medzi PÚ. Súper vyrovnal po netaktickom vybehnutí stopéra Paľa Rejdugu a zlom zabezpečení priestoru od druhého stopéra Lukáša Morvaya.

V druhom polčase sme vystupňovali tlak na loptu pri rozohrávke súpera a prišli aj šance a konečne aj góly. Najskôr z priameho kopu trafil Paľo Rejduga, keď útočiaci hráči odviedli veľmi dobre svoju prácu v PÚ, kde pomýlili svojim pohybom súperovho brankára a lopta bez tečovania skončila v bráne. Tretí gól sme znova strelili po štandardnej situácii, keď opäť Paľo kopal priamy kop a lopta pred súperovým brankárom skočila a ten ju len dokázal vytlačiť pred seba a dobiehajúci Denis Šipkovský doklepol loptu do brány. Štvrtý gól strelil Oliver Oboril, keď po nádhernej strele z 20m prehodil súperovho brankára. Piaty gól - ukážkový útok z krídelného priestoru, keď Lukáš Demovič potiahol po krídle loptu a spätnou prihrávkou našiel Braňa Hrebíčka, ktorý dotlačil loptu do súperovej brány.

 

Chlapci, napriek oslabeniu o niekoľko hráčov, veľmi dobrý výkon. Keď dokážate dodržiavať taktiku a pristupovať dostatočne včas k súperovým hráčom, tak aj hra a aj výsledok sú potešilné. Treba ďalej takto pokračovať.