ŠK Blava JB - Sereď 3:7

08.02.2014 13:24

 

                                                                      

    ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ                        ŠFK Sereď

                        3                                                          7

Polčas: 2:4

Góly: 13. Demovič, 35. Rejduga, 60. Polakovič

Sobota  8.2.2014, 10.30,  2x35min., ihrisko UT ŠK Blava JB

 

Zostava:

 

Slovo trénera: Do zápasu so Sereďou sme vstúpili veľmi zle. Hráči mali pocit, že súper sa porazí sám. Už v 9. minúte sme inkasovali gól po obrovskej chybe na kraji obrany. Za štyri minúty sa nám podarilo vyrovnať po veľmi dobrej kombinácii pri prechode do rýclého protiútoku po ose Dvorák-Rejduga-Demovič, ktorý vsietil gól. Potom sme si opäť ako v predchádzajúcich zápasoch pripravovali jednu šancu za druhou, ale s rovnakým výsledkom - bez gólu. Súper nás potrestal tromi gólmi v priebehu 7 minút - znova obrovské chyby pri bránení a nedôraze v PÚ od všetkých hráčov. V závere prvého polčasu sme strelili druhý gól, ktorý dal Rejduga po kolmej prihrávke od Dvoráka.

Do druhého polčasu došlo k výmene niekoľkých hráčov. Súpera sme miestami dostávali pod drtivý tlak v niektorých prípadoch aktívnym pressingom, ale bez výsledného efektu. Zahadzovali sme jednu šancu za druhou. Opäť po hrubých chybách v obrannej fáze sme inkasovali zbytočné góly. Vrcholom bol siedmy gól, keď Martin Štvrtecký (brankár) namiesto kľudnej rozohrávky  na neobsadeného spoluhráča išiel do zbytočného rizika a prišiel ľahko o loptu v PÚ. Stav sa nám podarilo prilepšiť gólom po rohovom kope, ktorý strelil Samo Polakovič.

Počas zápasu sme kopali skoro 20 rohov - vyťažili sme z nich len jeden gól. Najváčši problém prečo to tak bolo - nedôraz v súperovom PÚ.

 

S výkonom nie som vôbec spokojný. Niektorí hráči nemajú dostatočný pohyb, zle vykrívajú priestor a absolútne ignorujú taktické pokyny, ktoré sú im povedané v predzápasovej príprave!!!!!

Dnes nás sklamala obranná činnosť celého mužstva a nepremienanie vyložených šancí. Potešila ma príprava útočnej fázy, v ktorej je už vidieť kombinácia a zapájanie sa jednotlivých hráčov.

 

Hlavu hore, ideme ďalej. Musíte začať ešte viac na sebe pracovať a na zápase byť 100% sústredení. 

 

Foto zo zápasu.