ŠK Blava JB SŽ - FK Lokomotíva TT 4:1

22.02.2014 18:50

 

 

 

                                                                

    ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ                  FK Lokomotíva Trnava

                        4                                                          1

Polčas: 3:0

Góly: Demovič 3, Dvorák

Sobota  22.2.2014, 10.00,  2x35min., ihrisko UT ŠK Blava JB

 

Zostava:

 

Slovo trénera: Pred zápasom bol problém vôbec postaviť zostavu, pretože z rôznych dôvodov opäť chýbalo niekoľko hráčov (niektorí to už majú ako národný šport nezúčastniť sa na zápase, alebo tréningu). Do poľa museli ísť aj brankári, a ako som to napísal už minule: ktorým to samozrejme neuškodí, pretože aj brankár musí byť veľmi silný v hre nohou. Do brány dnes dostal šancu Braňo Hrebíček a podal veľmi dobrý výkon.

V prvom polčase sme od začiatku hrali veľmi dobre. Snažili sme sa kombinovať pri zakladaní útokov a to nám celkom dobre išlo. V obrannej fáze sme pokračovali v tom, čo od hráčov vyžadujem: vzájomné zabezpečenie a tlak na loptu v držaní súpera. Už v 6. minúte sme strelili gól po nádhernej akcii, keď Dano Dvorák posunul loptu Lukášovi Demovičovi a ten nedal šancu súperovému brankárovi. Druhý gól bol ešte krajší, keď po nádhernej kombinácii po ose Kocán-Matlák-Rejduga-Klokner-Dvorák strelil svoj druhý gól Lukáš. Tretí gól sme strelili po sklepnutí Paľa Rejdugu a Lukáš Demovič završil svoj hattrick. Polčas tak skončil 3:0. Ďalšie šance sme nedokázali využiť. 

Do druhého polčasu sme nevstúpili tak aktívne ako do prvého (niektorým hráčom začali ubúdať sily). To sa nám nevyplatilo, pretože súper znížil na 3:1. Potom sa hra viac menej odvíjala medzi PÚ. Súpera sme nepúšťali do blízkosti našej brány. Svoj náskok sme mohli zvýšiť, ale nádherná strela Dana Dvoráka skončila na brvne súperovej bránky. Nakoniec sa nám podarilo streliť štvrtý gól po rýchlom zahratí vhadzovania lopty Samom Polakovičom na Dana Dvoráka a ten použil na zakončenie rozum a prehodil vybiehajúceho brankára z hranice PÚ.

 

Chlapci, napriek oslabeniu o niekoľko hráčov, som spokojný s vašim výkonom. Opäť ste sa snažili, bojovali, kombinovali. Samozrejme chyby sa vždy nájdu, ale už toho pozitívného je viac. Keď dokážate dodržiavať taktiku a pristupovať dostatočne včas k súperovým hráčom, tak aj hra a aj výsledok sú potešilné. Treba ďalej takto pokračovať (hlavne chodiť na tréningy a zápasy). Veľmi dobré výkony podali Lukáš Demovič, Dano Dvorák, Rado Matlák, Paľo Rejduga, Samo Polakovič. Pochváliť však musím aj ostatných.