ŠK BLAVA U17 - FK SLOVAN DUSLO ŠAĽA U17 1:2

05.09.2016 07:50

                                                                                                                                  

    ŠK BLAVA JB U17                       FK SLOVAN ŠAĽA U17                         

                  1                                                       2

 
Góly: 65. Tokoš
Polčas: 0:0
 
 
Slovo trénera:
 
Dnes sme odohrali náš najlepší zápas v tejto sezóne. Súpera z druhého miesta sme potrápili.
Prvý polčas sme si vypracovali jednu veľkú šancu, ktorú však Oliver Oboril nedokázal premeniť a veľa streleckých príležitosti, ktoré však na našu škodu neskončili v sieti súpera. Boli sme aktívní, nedali sme súperovi ani milimeter priestoru zadarmo. Ak sa dostal do nejakej nádejnej šance, tak dobre pracujúca obrana dokázala zablokovať strelecké pokusy súpera. Polčas 0:0.
 
Druhý  polčas sme začali v podobnom duchu. Problémom bolo striedanie zraneného Olivera Oborila. Napriek jeho odchodu sme si hneď v 65 minúte vypracovali gól, keď po ose Tokoš-Konečný-Tokoš, Martin nekompromisne zavesil 1:0. Po tomto góle súper zavelil do útoku, ale my sme veľmi organizovane odolávali a hrozili z rýchlych protiútokov. Prišla však 74 minúta, keď brankár Domino Kocán urobil neuveriteľnú chybu. Priamy kop z 20 metrov si zrazil sám za svoj chrbát, jeho nepozornosť a bolo 1.1. Potom sme sa opäť snažili streliť víťazný gól. Keď to už vyzeralo na remízu, tak v poslednej minúte sme ľahko stratili na súperovej polovici loptu (neviem kto bol v tom namočený) a súper z rýchlého protiútoku strelil druhý gól. Ihneď po rozohrávke sme veľmi dobrou kombináciou na jeden dotyk vyšachovali celú obranu súpera, ale Adam Konenčný sám pre branárom zakončil vedľa brány. Ihneď po rozohrávke brankárom hostí hlavný rozhodca ukončil zápas.
 

O osude zápasu v náš neprospech rozhodlo posledných 5 minút zápasu.

Chalani za dnešný výkon palec hore. Pochvala pre všetkých. Ak budeme hrať takto aj proti iným súperom, tak prvé naše víťazstvo príde.