ŠK BLAVA U17 - SLOVAN HC 0:3

22.08.2016 09:23

                                                                                                                           

     ŠK BLAVA JB U17                          SLOVAN HC U17                               

                    0                                                    3

 
Góly: -
Polčas: 0:2
 
 
Slovo trénera:
 
Zápas sme začali celkom dobre. Súpera sme nepúšťali do šancí a my sme mali náznaky šancí - strely Konečného, Oborila,.....
Prišla však 23 minúta. Maroš Ješko pozične dobre zahral, vytlačil súpera s loptou za bránkovu čiaru (30cm), ten loptu vrátil do hry a nabiehajúci hráč strelil do našej brány. Na počudovanie všetkých gól platil. Obaja rozhodcovia boli v zlom postavení - hlavný v strede ihriska a postranný na hranici PÚ, 16m od brány. Potom sme trochu znervozneli, čoho bolo dôsledkom, že súper prevzal iniciatívu. Pripravil si dve pološance. V 38 minúte zaskočil strelou z diaľky nášho brankára Domina súper strelou z 25 metrov. Nebol však namočený v tomto góle sám - Oliver klasicky nevystúpil proti hráčovi.
Druhý polčas sme opäť začali aktívne. V 54 minúte Rišo Toráč perfetkne vnikol do súperovho PÚ a bol faulovaný. Nikto nechcel ísť kopať pokutový kop. Určil som Maroša Ješka, ale ten nechal vyniknúť brankára hostí. V 64 minúte opäť nedôraz pred PÚ (Junas), strela spoza PÚ a 0:3. Potom sme si vypracovali ešte ďalšie šance. Najväčšiu v 70 minúte Adam Konečný, ktorý išiel sám na brankára, ale nepochopiteľne zakončil zbrklo mimo bránu.
Chalani, chýba nám podržanie lopty v útočnej fáze. Niektorí hráči si neveria a riešia situácie nakopávanými loptami, ktoré sú pre obranu súpera darovanou loptou. Nie je ponuka do kombinácie, aj od hráčov ktorí to na jar robili. Vieme na čo sa treba zamerať pri tréningu!!!
 
Veľmi dobrý zápas odohrali Martin Tokoš, Boris Rendek a David Bernát.
Dnes som čakal viac od Olivera Oborila a Adama Konečného.
 
 

Diskusná téma: ŠK BLAVA U17 - SLOVAN HC 0:3

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok