Spartak Myjava U15 - ŠK Blava JB SŽ 8:0

16.02.2014 12:48

 

                                                                                           

         Spartak Myjava U15                   ŠK Blava Jaslovské Bohunice SŽ        

                      8                                                   0

Polčas: 3:0

Góly: 

Štvrtok  16.2.2014, 10.00,  2x35min., ihrisko UT Myjava

Zostava:

Slovo trénera: Po krátkom čase sme nastúpili na druhý zápas cez tento víkend. Narazili sme na veľmi dobre fyzicky stavaného súpera z prvej ligy. Väčšina hráčov by sa nestratila ani v dorasteneckom tíme. Opäť sme nastúpili, tak ako včera v oklieštenej zostave. Z chýbajúcich hráčov zo včerajška sa predstavil len Rado Matlák. Dnes dostal šancu v bráne Domino Kocán a dopoľa museli ísť Braňo Hrebíček a Martin Štvrtecký.

Prvý polčas sme sa snažili držať obranný blok, čo sa nám aj darilo. Polčas sme prehrali 3:0. Do druhého polčasu som stiahol Sama Polakoviča, ktorého čakal ešte zápas za MŽ. Na skúšku som posunul Paľa Rejdugu do stredu poľa, ale po 3 minútach, keď sme inkasovali 2 góly sa musel vrátiť späť na miesto stopéra. Postupom času nám však začali ubúdať sily a to sa prejavilo aj na skóre.

Nadpriemerný výkon podal Paľo Rejduga, ktorý patril medzi najlepších hráčov na ihrisku (zhodli sme sa na tom aj s trénerom domácich). V stredovej formácii podal veľmi dobrý výkon Kiko Klokner. Na hrote, väčšinou osamotený podal taktiež veľmi dobrý výkon Lukáš Demovič.

Záver: s podaným výkonom som spokojný, škoda len tých veľa gólov v našej bráne.

Dúfam, že už sa dáme zdravotne všetci do poriadku a budúci víkend nastúpime v tej najlepšej a plnej zostave!!!!!!